VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Orosljavlje3

Osposobljavanja za zvanje „vatrogasac“ - Oroslavje

Organizator osposobljavanja za zvanje „vatrogasac“ bilo je  DVD Oroslavje.
Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ u trajanju od 74 sata predavanja i praktičnih vježbi realizirano je u vremenu od 03. ožujka do 14. prosinca u prostorijama osnovne škole u Oroslavju, praktične vježbe odrađene su na vježbalištu  DVD Oroslavje.
Osposobljavanje je uspješno završilo 8 polaznica i 29 polaznika u dvije nastavne grupe iz DVD Oroslavje, Lobor, Krapinske Toplice, Pregrada, Špičkovina i Stubička Slatina. Više...

   
193

Korištenje broja 193

Temeljem Odluke Hrvatske agencije za poštu i telekomunikacije od 07.prosinca 2011. godine, od dana 03. siječnja 2013. godine broj 93 postaje neaktivan  i usluga „Vatrogasci“  biti će dostupna isključivo na broj 193.

 

   
35 godina suradnje kozja i Krapine 3

Povelja grada Krapine za dugogodišnju suradnju

Na svečanoj sjednici vijeća Grada Krapine uz blagdan Sv. Nikole, zaštitnika župe i grada među brojnim gostima bili su i predstavnici zbratimljenog vatrogasnog društva PGD Kozje iz Slovenije. Lijepe želje i dobrodošlicu svima izrazio je Krapinski gradonačelnik Josip Horvat... Više...

   
tecaj za vatrogasce u krapini 9

Krapina - završen tečaj za zvanje vatrogasac

 Županijski vatrogasni zapovjednik Marijan Lovrenčić uručio je u Krapini uvjerenja 26-orici polaznika tečaja o završenom programu „vatrogasac“.
Kroz 74 nastavna sata polaznici iz Đurmanca, Lepajaca i Škarićeva savladali su uz pomoć vrijednih predavača potrebna znanja o djelovanju u slučajevima požarnih i drugih opasnosti... Više...

   
Slika1

Povelja o bratimljenju GZ Šmarje pri Jelšah i VZKZŽ

Temeljem programa suradnje Vatrogasne zajednice krapinsko-zagorske županije i Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah, 07. prosinca 2012. godine u popodnevnim satima u Rogaškoj Slatini održana je zajednički sastanak predstavnika Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah i Vatrogasne zajednice krapinsko-zagorske županije.
Na zajedničkoj sjednici razmatrana je realizacija zajedničkog programa rada VZ KZŽ i GZ Šmarje pri Jelšah u 2012. godini i Program rada i zajedničkog djelovanja u 2013. godini.

Više...
   
download 204 166

Ogledni primjerak statuta DVD-a

Objavljujemo "Ogledni primjerak statuta za Dobrovoljna vatrogasna društva".

Dokument se može skinuti klikom na gornji link ili u izborniku Dodatno (Dodatno > Preuzimanje datoteka>04 - Statutarne obveze vatrogasnih organizacija>Ogledni primjerak statuta DVD-a).

 

 

   

Stranica 78 od 91

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas19
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan19
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489874

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 19 
Vi ste ovdje: Početna stranica