VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Stubicka Slatina 7

Međunarodna vatrogasna vježba u Stubičkoj Slatini

Temeljem programa suradnje Vatrogasne zajednice krapinsko-zagorske županije i Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah,   dana 17.studenog 2012. godine  u popodnevnim satima održana je međunarodna vatrogasna vježba na objektima  bivše vojarne u Stubičkoj Slatini.

 

Više...
   
dan mrtvih small

Izaslanstvo VZKZŽ zapalilo svijeće za sve poginule i umrle vatrogasce

Blagdan "Svi sveti" nije blagdan samo osoba koje su proglašene svetim, to je blagdan za sve one neupadljive, zaboravljene ljude koji su savjesno obavljali svoj posao i dužnosti, često podnosili nepravde, pokorno i strpljivo radili i svjedočili veliku požrtvovnost: majke, očevi, vrsni radnici, liječnici, branitelji domovine, vatrogasci i ljudi svih zanimanja...

Više...
   
vatrogasac small

Krapina - osposobljavanje za zvanje vatrogasac

Nakon što su minuli značajni poslovi poljoprivredi i utihnule vanjske aktivnosti ponovo se zahuktava entuzijazam u kraju gdje vatrogastvo ima dugu tradiciju. U Krapini je počela je s radom prva grupa od trideset polaznika za stjecanje zvanja "vatrogasac".

Više...
   
vzkzz 204 166

Vatrogasni kalendari za 2013. godinu

Temeljem velikog zanimanja te ukazanih potreba za distribucijom kalendara s vatrogasnim motivima po kućanstvima, Vatrogasna zajednica Varaždinske županije organizirala je izradu zajedničkog vatrogasnog kalendara u velikoj nakladi.

Više...
   
predsjednistvo small

21. sjednica predsjedništva VZKZŽ

21. sjednica Predsjedništva VZKZŽ održana je 17. listopada 2012. godine u vatrogasnom domu dobrovoljnog vatrogasnog društva Poznanovec iz VZO Bedekovčina.

Više...
   
zapovjednistvo small

13. sjednica zapovjedništva VZKZŽ

Zapovjedništvo VZKZŽ održalo je svoju 13. redovnu sjednicu 16. listopada 2012. godine u prostorijama novo uređenog vatrogasnog doma DVD Petrovsko.

Više...
   

Stranica 79 od 91

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas12
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan12
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec12
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489867

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 12 
Vi ste ovdje: Početna stranica