VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Zlatar - kontrolno natjecanje svih ekipa VZKZŽ

E-mail Ispis PDF

kontrolno natjecanje smallU sklopu priprema za sudjelovanje ekipa sa područja krapinsko-zagorske županije na 6. državnom natjecanju vatrogasaca i 10. državnom vatrogasnom natjecanju vatrogasne mladeži u Zadru 2012. godine, u Zlataru je održano kontrolno natjecanje svih ekipa sa područja Krapinsko-zagorske županije koje će nastupiti na državnom natjecanju u Zadru.


Temeljem ostvarenih rezultata na županijskom vatrogasnom natjecanju vatrogasne mladeži i vatrogasaca, pravo sudjelovanja na 6. državnom natjecanju vatrogasaca i 10. državnom vatrogasnom natjecanju vatrogasne mladeži koje će se održati 22. odnosno 29. rujna 2012. godine u Zadru ostvarilo je 20 ekipa sa područja naše županije i to 7 ekipa mladeži i 13 ekipa odraslih sa 200 natjecatelja (DVD Zlatar sa 6 ekipa, DVD Bedekovčina sa 3 ekipe, DVD Krapinske Toplice sa 2 ekipe, te sa po jednom ekipom DVD Stubička Slatina, Mače, Špičkovina, Brezova, Zabok, Pavlovec, Regeneracija, Opća bolnica Zabok, Zagorska JVP ).

02

03

04

Na kontrolnom natjecanju sve ekipa ostvarile su dobre rezultate, a prema najavama voditelja ekipa do državnog natjecanja rezultati će se još poboljšati.

05

06

07

08

Kontrolno natjecanje bilo je i generalna proba za 11 vatrogasnih sudaca iz VZKZŽ koji će suditi na državnom vatrogasnom natjecanju. Domaćin kontrolnog natjecanja bila je VZG Zlatar.

Ažurirano ( Utorak, 04 Rujan 2012 16:55 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan31
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec31
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489886

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 31 
Vi ste ovdje: Početna stranica Natjecanja Zlatar - kontrolno natjecanje svih ekipa VZKZŽ