VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Povelja o bratimljenju GZ Šmarje pri Jelšah i VZKZŽ

E-mail Ispis PDF

Slika1Temeljem programa suradnje Vatrogasne zajednice krapinsko-zagorske županije i Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah, 07. prosinca 2012. godine u popodnevnim satima u Rogaškoj Slatini održana je zajednički sastanak predstavnika Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah i Vatrogasne zajednice krapinsko-zagorske županije.
Na zajedničkoj sjednici razmatrana je realizacija zajedničkog programa rada VZ KZŽ i GZ Šmarje pri Jelšah u 2012. godini i Program rada i zajedničkog djelovanja u 2013. godini.

Zajednički sastanak bio je i prilika za potpisivanje  povelje o bratimljenju Gasilske Zveze Šmarje pri Jelšah i Vatrogasne zajednice krapinsko-zagorske županije. Potpisivanje povelje o bratimljenju kruna je 13.godišnje  uspješne suradnje Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah i VZ KZŽ, i višegodišnje suradnje  brojnih vatrogasnih društava sa obje strane Sutle.

Slika2Slika3Slika4Slika5

Povelja o bratimljenju  dokaz je prijateljstva i suradnje i  poveljom je sporazumno prihvaća uspostavljanje posebno uzajamne prijateljske suradnje i solidarnosti, s ciljem jačanja  prijateljskih odnosa te vatrogasne suradnje  vatrogasnih organizacija  Republike Hrvatske i Republike Slovenije.
Povelju  o bratimljenju  potpisala je Predsjednica  GZ Šmarje pri Jelšah Pavla Kidrić i Predsjednik VZ KZŽ Ivica Glas. Ova Povelja  potpisana je  sukladno Odlukama  o bratimljenju donešenih na  nadležnim tijelima GZ Šmarje pri Jelšah i VZ KZŽ.
Kao gosti, potpisivanju povelje o bratimljenju nazočili brojni uzvanici i gosti iz vatrogasnih organizacija  dviju susjednih i prijateljskih država.

Slika6Slika7Slika8Slika9Slika10

Ažurirano ( Subota, 08 Prosinac 2012 14:56 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas29
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan29
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec29
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489884

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 29 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Povelja o bratimljenju GZ Šmarje pri Jelšah i VZKZŽ