VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Pokazna vatrogasna vježba VZG Klanjec

E-mail Ispis PDF

 klanjec4U nedjelju 20. prosinca 2012. Vatrogasna zajednica grada Klanjca organizirala je javnu vatrogasnu pokaznu vježbu u Lučelnici na objektu trgovine i ugostiteljstva Erdedi.
Taktička zamisao vježbe je bila gašenje požara i spašavanje unesrećenih iz ugroženog objekta. U vježbi je sudjelovala Zagorska JVP-ispostava Klanjec, te operativne postrojbe  DVP-e Klanjec kao središnja DVP, DVP Lučelnica kao domicilni DVP, te DVP-i Mihanović Gredice i DVP Rakovec, kao ostala DVP, a vježbom je zapovijedao zapovjednik VZG Klanjec,VČ I k Nedjeljko Babić.

 
Vježba je izvedena sukladno godišnjem planu operativnih zadaća VZG Klanjec za sve sudionike, po dobrim vremenskim uvjetima, sukladno pravilima struke i traženim taktičkim zadacima za sve sudionike.
Izvođenje javne vatrogasne pokazne vježbe pratili su; saborski zastupnik i gradonačelnik grada Klanjca Željko Kolar,
dogradonačelnik grada Klanjca Željko Brlek, Predsjednik VZG Klanjec Ivica Hrbud, Predsjednici DVD-a Klanjec, Rakovec, Lučelnica i Mihanović Gredice, Predsjednik VZ KZŽ Ivica Glas, te izaslanstvo DVD-a Tužno iz VZ Varaždinske županije.Nakon vježbe je za sve sudionike i goste upriličen prigodni domjenak i predbožićno druženje operativnih članova i dužnosnika VZG Klanjec s gostima.
klanjec3klanjec1klanjec2

Ažurirano ( Četvrtak, 20 Prosinac 2012 17:52 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas23
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan23
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec23
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489878

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 23 
Vi ste ovdje: Početna stranica Pokazne vježbe Pokazna vatrogasna vježba VZG Klanjec