VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ - Bedekovčina

E-mail Ispis PDF

 Osposobljavanje1VZO Bedekovčina bila je organizator osposobljavanja za zvanje „vatrogasac“. 
Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ u trajanju od 74 sata predavanja i praktičnih vježbi realizirano je u vremenu od 25. studenog 2012. do10. siječnja 2013. godine u prostorijama vatrogasnog doma DVD Bedekovčina a vježbe na poligonu  ispred vatrogasnog doma.
Osposobljavanje je uspješno završilo 15 polaznica i 19 polaznika u dvije nastavne grupe iz DVD Bedekovčina, Poznanovec, Kebel, Bestovec Orehovički, Orehovica.

 


Osposobljavanje4
Polaznici osposobljavanja su na ispitu koji je održan 13. siječnja 2013.g. u Bedekovčini pokazali primjereno znanje iz teorijskog  dijela, a  posebno dobro odrađene su praktične vježbe unatoč vrlo otežanim vremenskim uvjetima  - cijelo vrijeme praktičnog dijela ispita padao je gusti snijeg.
Nakon uspješno provedenog osposobljavanja i ispita, novim „vatrogascima“ uručena su uvjerenje o uspješno završenom osposobljavanju uz prisustvo   predstavnika VZ KZŽ:predsjednika Ivice Glasa, zamjenika zapovjednika VZ KZŽ Davora Vrabeca, člana Predsjedništva VZ KZŽ dr. Ivice Balagovića, tajnika Rajka Jutriša i predavača koji su uspješno dio svojih znanja prenijeli na polaznike osposobljavanja.
.Osposobljavanje5Osposobljavanje3Osposobljavanje2

 

Osposobljavanje
Ažurirano ( Ponedjeljak, 14 Siječanj 2013 20:57 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas27
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan27
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec27
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489882

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 27 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ - Bedekovčina