VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Skupština DVD Druškovec

E-mail Ispis PDF

skup Druskovec5Dobrovoljno vatrogasno društvo Druškovec održalo je izborno-izvještajnu skupštinu u subotu 02.veljače 2013. godine u vatrogasnom domu Druškovec.
Uz članove društva, Skupštini su bili nazočni gosti: načelnik općine Hum na Sutli g. Zvonko Jutriša, zamjenik predsjednika VZ KZŽ g. Boris Uhernik, predsjednik VZO Hum na Sutli, g. Dušan Stuhne, direktor Hum-Kom d.o.o g. Ivan Očko.
Skupštini su bila nazočna  izaslanstva susjednih i prijateljskih DVD-a: Prišlin-Hum, Klenovec, Straža, Pregrada, Stipernica i Straža. Skupštini je nazočilo i izaslanstvo pobratimljenog Prostovoljnog Gasilskog društva Ostrožno pri Celju,sa kojim DVD Druškovec surađuje više od tri desetljeća.
Nakon usvojih izvješća o radu za 2012. godinu i Plana rada i Financijskog plana za 2013. godinu, izvršen je izbor novog rukovodstva DVD-a Druškovec.
Za predsjednika je izabran Rajko Jutriša, za zamjenika predsjednika Stjepan Palajić, Dužnost zapovjednika obavljati će Krunoslav Kučiš, a njegov zamjenik je Damir Drašković. Izabran je novi Upravni odbor, Nadzorni odbor, kao i predstavnici u Skupštinu VZO Hum na Sutli i Skupštinu VZ KZŽ.

skup Druskovec2skup Druskovec3skup Druskovec4skup Druskovec1

*preuzeto s http://dvddruskovec.hr/

Ažurirano ( Petak, 22 Veljača 2013 21:43 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas27
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan27
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec27
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489882

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 27 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Skupština DVD Druškovec