VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Prijave za polaganje ispita za Vatrogasnog suca

E-mail Ispis PDF

 vzkzz-large 331 517 331 517Započele su prijave za polaganje ispita za Vatrogasnog suca. Licenca vatrogasnog suca traje 4 godine. Zadnje polaganje koje je organizirala Hrvatska vatrogasna zajednica bilo je 2009.godine.

Licenca suca ističe ove godine te će Vatrogasna zajednica županije organizirati jednodnevni seminar za postojeće ili potencijalne nove suce. Ispitu za Vatrogasnog suca može pristupiti bilo koji član Dobrovoljnog vatrogasnog društva koji ima najmanje zvanje Vatrogasni dočasnik. Ukoliko kandidat prvi puta pristupa ispitu, ne smije biti stariji od 45 godina.
Ispiti se planiraju za jesen 2013. Godine.
Kandidati koji su imali položen ispit u mandatu od 2009-2013.godine moraju polagati samo pismeni dio ispita (97% točnog da bi zadovoljio), dok kandidati koji polažu po prvi puta, moraju polagati i pismeni i vježbovni dio.

Prijave za ispit mogu se skinuti OVDJE. Prijave se primaju u ured Vatrogasne Zajednice županije najkasnije do 15.svibnja 2013. Za sve eventualne upite kontaktirati Ured županijske zajednice.

Ažurirano ( Petak, 22 Veljača 2013 21:42 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas32
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan32
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec32
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489887

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 32 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo Prijave za polaganje ispita za Vatrogasnog suca