VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Povelja o bratimljenju DVD Gornja Šemnica i PGD Pristava pri Mestinju

E-mail Ispis PDF

PoveljaVatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije aktivno surađuje sa susjednom vatrogasnom organizacijom u Sloveniji, Gasilskom zvezom Šmarje pri Jelšah. Još jedan događaj proteklog vikenda dao je doprinos toj višegodišnjoj uspješnoj suradnji.

U višenamjenskoj dvorani u Pristavi pri Mestinju u Republici Sloveniji upriličeno je potpisivanje.   Potpisivanje je upriličeno nakon 12-godišnje suradnje koja je započela kupnjom navalnog vozila koje je tada bilo jedino vozilo s vodom na području općine Radoboj. Ovo je treća povelja o bratimljenju toga društva, dosadašnji pobratimi su PGD Logatec i DVD Benkovo.
Da se radi o aktivnom društvu govori i podatak da su u prošloj godini u svoje vitrine spremili  29 pokala, od čega ih  je 20 zasluženo na natjecanjima djece. Prošle godine bili su domaćini natjecanja Dolinom Sutle na kojem su po treći put osvojili prvo mjesto i prelazni pehar u trajno vlasništvo.
Skupština je bila i izborna te je na njoj potvrđen novi petogodišnji mandat dosadašnjoj uspješnoj predsjednici, gđi Dragici Gobec.Povelja4Povelja2

Povelja3Povelja1

Ažurirano ( Srijeda, 27 Veljača 2013 21:14 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas72
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan72
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec72
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489927

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 72 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Povelja o bratimljenju DVD Gornja Šemnica i PGD Pristava pri Mestinju