VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Skupština DVD Stubička Slatina

E-mail Ispis PDF

DVD slatina 2Dobrovoljno vatrogasno društvo Stubička Slatina održalo je 09. 03. 2013. godine 67. redovnu izvještajno-izbornu Skupštinu društva u prostorijama Društvenog doma.
 Uz članove društva, Skupštini su nazočili i gosti: Mario Starčević, tajnik OTS-a HVZ; Ivica Glas, predsjednik VZ KZŽ; Ivan Tuđa, gradonačelnik Oroslavja; predstavnici Mjesnog odbora, HGSS-a, gosti iz okolnih DVD-a te predstavnici tvrtki i donatora.
 Donijete su izmjene i dopune Statuta DVD-a, a izvješće o radu Upravnog odbora pročitao je tajnik Božidar Oremuš te izvijestio aktivnostima u prošloj godini, a poseban naglasak je stavljen na rad s mladeži i sudjelovanjem na državnom natjecanju na kojem je osvojeno 20. mjesto. Također je izvijestio i o događanjima na području bivše vojarne Stubička Slatina a za koju HVZ ima ozbiljne planove oko izgradnje vatrogasnog vježbališta.
 Izvješće o radu zapovjedništva je podnio zapovjednik Mario Grgec, naglasio je dobar rad na protupožarnoj preventivi u vidu osiguranja područja spaljivanja suhe trave i niskog raslinja te stoga i samo 2 intervencije požara otvorenih prostora, a i kupljeno je dosta razne opreme kako bi postrojba bila što spremnija reagirati. Izvješća o radu natjecateljskih odjeljenja su podnijeli voditelji desetina.
 Jednoglasno su usvojeni i Plan rada i financijski plan za 2013. godinu.
Pošto je Skupština bila ujedno i izborna, izabran je novi Upravni odbor sa članovima: Vladimir Oremuš, Stjepan Čulig st., Davor Leš, Nedeljko Čulig,  Ivica Leš, Željko Sučec, Josip Kralj, Nikola Oremuš na čelu sa novim predsjednikom Božidarom Oremušem. Ujedno je izabran i Nadzorni odbor: Zdravko Čulig, Božidar Curman, Darko Šaban.

DVD slatina 1DVD slatina 3

Ažurirano ( Ponedjeljak, 11 Ožujak 2013 21:29 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas40
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan40
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec40
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489895

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Skupština DVD Stubička Slatina