VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Skupština DVD Gubaševo

E-mail Ispis PDF

 DVD Gubaevo IMG 1414MARTINIŠĆE - DVD Gubaševo 02.03.2013. godine održalo je svoju 81 redovno izbornu Skupštinu.
Izabrani su novi dužnosnici društva, za predsjednika Zdenko Petek za zamjenika Krunoslav Kolarić, za zapovjednika Miljenko Lunder zamjenik Tihomir Sinković, tajnik Ivan Kolarić.
Prošle godine DVD Gubaševo uz redovnu djelatnost obavljali smo preventivne preglede, na sva upozorenja o pravilnom spaljivanju korova imali smo osam požara na otvorenom.

Nadalje veliku pažnju posvetili smo mladima 6-12 godina s kojima se mnogo radilo te su i njihovi rezultati na takmičenjima vrlo dobri. U svibnju  mjesecu zaštite od požara bili smo najprije domaćin susretu i takmičenju veterana, te je i ovim takmičenjem dokazano da  veterani zauzimaju vrlo važnu ulogu u vatrogastvu. Krajem mjeseca održan je i XIII kup grada Zaboka na terenu ŠD Đalski kojem smo mi bili domaćin. Za naše društvo najveći događaj je obilježavanje 80 obljetnice rada i postojanja DVD Gubaševo. Moramo napomenuti da je naša B ekipa nastupila na više takmičenja kako bi bila što bolje pripremljena za županijsko takmičenje gdje smo zauzeli četvrto mjesto. Uz sve ove nabrojeno redovito održavamo kompletnu opremu i vozila tako da sve uvijek spremno u slučaju intervencije.Na sjednici Skupštine podijeli smo spomenice za 10 i 30 godina neprekidnog rada u društvu. Sve ovo što smo uradili tijekom 2012. godine sami nismo mogli realizirati, tu smo imali veliku pomoć od grada Zaboka i VZG Zabok i od naših privatnih poduzetnika i drugih te se još jednom zahvaljujemo na pomoći.

Ažurirano ( Petak, 15 Ožujak 2013 17:05 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan31
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec31
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489886

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 31 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja Skupština DVD Gubaševo