VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ - Hum na Sutli

E-mail Ispis PDF

 Hum na Sutli1VZO Hum na Sutli bila je organizator osposobljavanja za zvanje „vatrogasac“. 
Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ u trajanju od 74 sata predavanja i praktičnih vježbi realizirano je u vremenu od 15. veljače 2013. do 15.ožujka 2013. godine u prostorijama vatrogasnog doma DVD Prišlin-Hum, a vježbe na poligonu  ispred  vatrogasnog doma DVD Straža.
Osposobljavanje su uspješno završile 3 polaznice i 35 polaznika u dvije nastavne grupe iz DVD Prišlin-Hum, Klenovec, Druškovec, Desinić, Krapinske Toplice,Selno, Vinagora, Krapina.
Polaznici osposobljavanja su na ispitu koji je održan 16 siječnja 2013.g. u Humu na Sutli pokazali primjereno znanje iz teorijskog dijela, a posebno dobro odrađene su praktične vježbe unatoč vrlo otežanim vremenskim uvjetima - cijelo vrijeme praktičnog dijela osposobljavanja bilo je vrlo loše vrijeme.
Nakon uspješno provedenog osposobljavanja i ispita, novim vatrogascima uručena su uvjerenja o uspješno završenom osposobljavanju uz prisustvo  predstavnika VZ KZŽ : predsjednika Ivice Glasa i tajnika Rajka Jutriša, predsjednika VZO Hum na Sutli Dušana Stuhne i predavača koji su uspješno dio svojih znanja prenijeli na polaznike osposobljavanja.

Hum na Sutli2Hum na Sutli3Hum na Sutli4

Ažurirano ( Ponedjeljak, 18 Ožujak 2013 15:21 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas55
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan55
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec55
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489910

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 55 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ - Hum na Sutli