VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Osposobljavanje za Voditelja vatrogasne mladeži

E-mail Ispis PDF

01 voditelji7 Travanj 2013 ispit za voditelje Vatrogasne mladeži.
Vatrogasna zajednica Varaždinske županije organizirala je osposobljavanje za voditelje vatrogasne mladeži, po naputcima HVZ a, u prostorijama vatrogasnog doma DVD Varaždin, Trenkova 44.

Osposobljavanje je trajalo od 22.03. – do 06.04.2013. i završilo s ispitom 07.04.2013.Voditelj i predavač osposobljavanja bio je Stjepan Kovaček dipl. ing.,
a predavači su još bili: Nikola Sedlar mag. cin., Nedeljko Vukalović bacc.med. tech., ispitu su prisustvovali Nikola Sočev predsjednik savjeta voditelja mladeži RH i Stjepan Combaj.
To je drugo osposobljavanje u RH i vidi se da je potrebno provesti takav tečaj za voditelje, prošli su predavanje kao što su: mladi u vatrogastvu, odgojno obrazovni proces,audiovizualna sredstva, prva pomoć, novinarstvo, suradnja s drugim organizacijama, vođenje odbora za mladež i praktični dio, vježba. Sveukupno 20 + 4 sata predavanja i vježbi.

Tečaj je završilo više od 113 kandidata, a rad s najmlađima iziskuje puno truda i znanja voditelja, tako da su voditelji na ovom tečaju naučili neka nova saznanja,
koja će prilagoditi i primijeniti u svojim sredinama, sve dobre strane, a odbaciti ono gdje su griješili do sad. Prisutni su bili i gosti iz drugih županija Primorsko-goranske, Zagrebačke-županije,Koprivničko-križevačke, Međimurske-županije, a tečaj je polazila i grupa iz Krapinsko-zagorske-županije (7. voditelja iz VZO Krapinske Toplice i 1. voditelj iz DVD Zlatar).

Darko Brlić DVD Zlatar, Tea Perović i Marko Sinković DVD Mala Erpenja, Đurđica Plečko DVD Selno, Silvija Sinković, Milan Kramarić, Filip Svažić i Krešimir Svažić DVD.K.T.
04 voditelji02 voditelji

Ažurirano ( Nedjelja, 14 Travanj 2013 09:04 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas69
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan69
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec69
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489924

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 69 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja Osposobljavanje za Voditelja vatrogasne mladeži