VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Vatrogasna vježba DVD Zlatar Bistrica

E-mail Ispis PDF

ZlatarBistrica3U sklopu obilježavanja Mjeseca zaštite od požara, a u sklopu Zlatarbistričkog proljeća 2013. u nedjelju 5. svibnja u krugu poduzeća Soldus u Lovrečanu održana je javna vatrogasna vježba DVD-a Zlatar Bistrica.

U vježbi je sudjelovalo Dobrovoljno vatrogasno društvo Zlatar Bistrica s 15 vatrogasaca i dva vozila te ZJVP s tri vatrogasca i jednim vozilom.
Pretpostavka za vježbu bio je požar industrijskog objekta i dostavnog vozila kod tog industrijskog objekta. ZJVP gasi požar vozila upotrebom teške pjene, dok DVD Zlatar Bistrica gasi industrijski objekt s dva mlaza vode vanjskom navalom.
Vježba je uspješno okončana i poslužila je svrsi; a to je bila provjera djela hidrantske mreže, provjera operativne spremnosti vatrogasaca i provjera tehničke ispravnosti vatrogasne opreme.
Nakon vježbe zapovjednik DVD Zlatar Bistrica Josip Andrec koji je i vodio vježbu podnio je prijavak predsjedniku VZKZŽ Ivici Glasu koji je vježbu ocijenio uspješnom i zahvalio se svim vatrogascima na požrtvovnosti i nesebičnom dobrovoljnom radu.Dario Piščak.
ZlatarBistrica1ZlatarBistricaZlatarBistrica2

 

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas50
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan50
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec50
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489905

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 50 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Vatrogasna vježba DVD Zlatar Bistrica