VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Pokazna vježba-VZO Veliko Trgovišće

E-mail Ispis PDF

VZOVT 2013 12

U nedjelju 09.06.2013. održana je javna pokazna vatrogasna taktička vježba u Velikom Trgovišću. U vježbi su sudjelovala sva tri društva VZO V.T. (DVD-Veliko Trgovišće, DVD-Dubrovčan-Ravnice, DVD- Vatrogasac-Strmec) koja formiraju zajednicu. Vježba je izvedena na staroj upravnoj zgradi  „Kovine“.

Taktička pretpostavka je bila zapaljenje drvene građe koja se nalazi u prizemlju navedene stambene zgrade u izgradnji. Zadatak je bio lokalizacija i gašenje požara uz zaštitu susjednih nastanjenih zgrada te tekstilne tvrtke “Estare Culto“  koja se naslanja na zgradu zahvaćenu požarom.
 Vježba je odrađena prema planu rada VZO Veliko Trgovišće za tekuću godinu, te uz poštivanje pravila struke. Vježbom je zapovijedao zapovjednik VZO Veliko Trgovišće Mladen Matković. Izvođenje vježbe pratili su ispred VZKZŽ Petriček Ivan, te zamjenica načelnika općine Veliko Trgovišće Štefica Kukolja. Za sve sudionike vježbe, u prostorijama DVD-a Veliko Trgovišće održan je vatrogasni domjenak i druženje.

VZOVT 2013 1VZOVT 2013  VZOVT 2013    

VZOVT 2013   VZOVT 2013 VZOVT 2013

 

Ažurirano ( Subota, 15 Lipanj 2013 08:02 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas59
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan59
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec59
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489914

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 59 
Vi ste ovdje: Početna stranica Pokazne vježbe Pokazna vježba-VZO Veliko Trgovišće