VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Međunarodni susret djece i mladeži Zabok

E-mail Ispis PDF

zabok2DVD Zabok sunčane prekrasne subote 15.06.2013. bio je domaćin susreta – druženja djece i mladeži bratskih društava: PGD Rogaška Slatina, DVD-a Prišlin Hum i DVD-a Zabok.

Susreti – druženja koncipirani su u tri segmenta i to: druženje djece i mladeži, druženje operative i druženje veterana, tako da je u jednoj godini svako dobrovoljno vatrogasno društvo domaćin jednog druženja. Svake godine domaćini se mijenjaju tako da je ove godine domaćin druženja djece i mladeži bio DVD Zabok. Sudionike susreta, a bilo ih je 50, pozdravio ih je ujutro predsjednik domaćina DVD-a Zabok Vladimir Tršinski, a s planom i programom druženja upoznao je zapovjednik domaćina Robert Orsag. Tako da se nakon doručka krenulo na igralište OŠ Zabok gdje su se odvijale natjecateljske vježbe i igre i to: vježbe s brentačama, sudac je bio tajnik Željko Tršinski, mali nogomet, sudac je bio dopredsjednik Josip Tuđa, bacanje slobodnih bacanja u koš, sudac je bio mentor Željko Posavec, te mala kuglana, sudac je bio mentor Zlatko Štajduhar. Nakon ručka u vatrogasnom domu proglašeni su ukupni rezultati tako je trče mjesto osvojilo PGD Rogaška Slatina dobivši pehar plus prigodni poklon, drugo mjesto osvojilo je DVD Prišlin Hum dobivši pehar plus prigodni poklon te prvo mjesto DVD Zabok dobivši pehar plus prigodni poklon. Na rastanku svim učenicima na odazivu zahvalilo se predsjednik domaćina Vladimir Tršinski naglasivši da DVD-i koja posvećuju veliku pažnju radu s djecom i mladeži mogu biti spokojna za svoju budućnost, a na neki način u mladima pobuđuju osjećaj pomoći bližnjem u nevolji razvijajući humanitarni i plemeniti dobrovoljni rad. Rastanak je bio uz slogan: Doviđenja do iduće godine u Rogaškoj Slatini.Vladimir Tršinski.

zabokzabok1

 

 

Ažurirano ( Ponedjeljak, 17 Lipanj 2013 13:30 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas14
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan14
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489869

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 13 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Međunarodni susret djece i mladeži Zabok