VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Srečanja i susreti vatrogasaca

E-mail Ispis PDF

DSC04112 KopirajDVD Sutlanska Poljana bilo je u petak domaćin završnog dijela ovogodišnjih 14-tih susreta vatrogasaca iz Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah i  VZ Krapinsko-zagorske županije.

Pod predsjedanjem Paole Kidrič i Ivice Glasa predsjednika obiju zajednica analiziran je bogat program aktivnosti od  početka godine i izraženo zadovoljstvo nad bogatstvom sadržaja.
Detaljnu analizu predstavio je županijski vatrogasni zapovjednik Marijan Lovrenčić koji je ujedno predstavio program za iduću godinu.
Značaj ovim susretima dali su i nazočni visoki gosti: počasni predsjednik Gasilske Zveze Slovenije Ernest Oeri, aktualni, nedavno izabrani Jakša Jošt te počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Teodor Fricki.

Skup su pozdravili načelnik općine Zagorska Sela, predsjednik DVD Sutlanska Poljana i brojni gosti koji su poželjeli dugovječnost ovim susretima i njihovo obogaćivanje novim sadržajima.
Prije ove svečanosti održane su i odvojene sjednice Zapovjedništva i Predsjedništva Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije na kojima je raspravljano o pitanjima iz njihove nadležnosti.
Lijepom ugođaju i bogatoj ponudi veliki doprinos dali su članovi DVD  Sutlanska Poljana kojima je ovo i bio prvi susret s predstavnicima vatrogasaca obiju država.B.U.

DSC04116 KopirajDSC04121 KopirajDSC04123 KopirajDSC04131 KopirajDSC04126 Kopiraj

Ažurirano ( Subota, 07 Prosinac 2013 12:44 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas33
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan33
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec33
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489888

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 33 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Srečanja i susreti vatrogasaca