VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Čestitika povodom blagana

E-mail Ispis PDF

vzkzz-large 331 517

Poštovani članovi vatrogasne organizacije KZŽ..

Koristim prigodu, povodom nadolazećih Božićnih i novogodišnjih blagdana da svima vama, djeci, vatrogasnoj mladeži, operativnim i izvršnim članovima, veteranima i svima ostalima koji su uključeni u rad vatrogasne organizacije, zaželim obilje zdravlja, obiteljskog sklada i sreće u Vašim obiteljima i vatrogasnim organizacijama.

Vatrogastvo je humana i plemenita djelatnost, u kojoj posebno Vi, članovi naše zagorske vatrogasne organizacije, dajete maksimum sebe, svog znanja i operativnog iskustva, volje i zalaganja, u cilju osiguravanja uvjeta za sigurnost i spokoj naših građana i njihove mukom stečene imovine.

To svakako nije lako, i to ne može svatko. Naša je djelatnost stručna, humanitarna i društvu prijeko potrebna, a da bismo ju mogli obavljati, potrebno je veliko osobno zalaganje, kontinuirano osposobljavanje i uvježbavanje, stalna prisutnost i briga za sigurnost naših građana. Pripadnici vatrogasne organizacije svoju djelatnost obavljaju odgovorno, stručno i požrtvovno, počevši od rada s djecom, obučavanja vatrogasne mladeži, osposobljavanja i usavršavanja operativnih vatrogasaca, djelovanja u društvenim i javnim događanjima i još puno ostalih javnih aktivnosti.

Vaša neprocjenjiva angažiranost u smislu žrtvovanja slobodnog vremena, rada i zalaganja u vatrogasnim dužnostima, uz uvjerenost da niste nikada požalili taj izbor, svaki u svom domenu vatrogastva i vatrogasnog djelovanja, doprinosi značajnom boljitku i napretku vatrogasne struke i sustava zaštite građana i njihove imovine.

U ozračju adventskog iščkivanja Božića te izazova koji nas čekaju u novoj 2014. godini svima Vama želim da Vas grije oganj s naših obiteljskih ognjišta, da Vam svjetlo daje plamen Božićnih svijeća, da Vas naš nebeski zaštitnik sv. Florijan čuva i vodi kroz obavljanje naše plemenite djelatnosti, a novorođeni Krist da Vama, ali i svim Vašim bližnjima podari mir i dobro.

 

Stretan Vam Božić i Nova 2014. godina.

                                                                                       Ivica Glas, predsjednik VZKZŽ
                                                                                                   sa suradnicima

Ažurirano ( Subota, 21 Prosinac 2013 09:18 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489857

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 2 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo Čestitika povodom blagana