VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Vatrogasni suci

E-mail Ispis PDF

vzkzz-large 331 51719. siječnja su u Poznanovcu provedeni ispiti za vatrogasne suce naše županije.

Bili su to drugi ispiti za one koji nisu imali sreće na prvima u studenom ali su imali i hrabrosti i samouvjerenosti u svoja znanja ali i želju da daju veći doprinos vatrogastvu KZŽ.
Od 25 prijavljenih kandidata jedanaest je uspješno položilo a među njima su prvi puta pristupili ispitu i postali novi suci Đurđica Plečko iz Selna i Mladen Škrlec iz Zlatara.
Kad tome dodamo i 11 sudaca iz prve grupe u studenom onda imamo 22 suca kojima je srdačne čestitke uputio predsjednik VZKZŽ Ivica Glas i izrazio želju da će za 4 godine biti još više sudaca. Ovim brojem mogu se u sklopu naše vatrogasne zajednice održati natjecanja sa osloncem na vlastite snage kazao je.
Gledano po područjima odakle su novi djelitelji pravde najviše ih je iz Bedekovčine i Zlatara koji i inače pokazuju najviše uspjeha na županijskim i državnim natjecanjima. Da provedba ispita koji su bili vrlo strogi i zahtjevni, prođe u najboljem redu brinula se komisija HVZ u sastavu : Nedeljko Vukalović, Mijo Brlečić Zdravko Filipaj i Stjepan Skuliber.
Domaćin ovog testa znanja i osposobljenosti vatrogasnih sudaca bilo je DVD Poznanovec. B.U.

Ažurirano ( Srijeda, 22 Siječanj 2014 19:14 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas30
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan30
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec30
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489885

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 30 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja Vatrogasni suci