VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ - VZO Marija Bistrica

E-mail Ispis PDF

P1250018U subotu 25. siječnja u Vatrogasnom domu DVD-a Tugonica-Podgrađe počelo je osposobljavanje za zvanje vatrogasac u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Marija Bistrica i Vatrogasne zajednice KZŽ-e.

Predavanja se održavaju u Tugonici, u spomenutom Vatrogasnom domu DVD-a Tugonica-Podgrađe, a sve polaznike na početku prvoga predavanja pozdravio je predsjednik VZO Marija Bistrica i DVD-a Tugonica-Podgrađe Stjepan Skuliber. Polaznike je pozdravio i tajnik VZ KZŽ-e Rajko Jutriša, a prisutni su bili i zapovjednik VZO Marija Bistrica i DVD-a Tugonica-Podgrađe Josip Bosak, zamjenik predsjednika VZO Marija Bistrica i predsjednik DVD-a Marija Bistrica Franjo Mahmet, zapovjednik DVD-a Laz Ivica Joć i zamjenik zapovjednika DVD-a Selnica Stjepan Bukvić. Na ovo osposobljavanje prijavljeno je ukupno 30 vatrogasaca i to 10 iz DVD-a Marija Bistrica, 6 iz DVD-a Selnica, 5 iz DVD-a Tugonica-Podgrađe i 2 iz DVD-a Laz, koji djeluju u Vatrogasnoj zajednici Općine Marija Bistrica te 7 članova DVD-a Sveti Matej, koje djeluje u Vatrogasnoj zajednici Općine Gornja Stubica.  Predavači su Stjepan Skuliber, Josip Bosak, Tomislav Novosel, Dubravko Mokosek, Matija Škrlec i Velimir Babić, voditelj osposobljavanja je Davor Hoić, a ispit je predviđen 9. ožujka u 10 sati, također u Vatrogasnom domu DVD-a Tugonica-Podgrađe.
P1250011P1250024P1250039

Ažurirano ( Nedjelja, 26 Siječanj 2014 19:27 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas69
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan69
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec69
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489924

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 69 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja Osposobljavanje za zvanje „vatrogasac“ - VZO Marija Bistrica