VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Predsjednici kod predsjednika

E-mail Ispis PDF

predsjednici kod predsjednika 011U vatrogastvu kao rijetko gdje, kad jednom i odete iz te sredine učinjeno se ne zaboravlja.

Za vrijeme službovanja u Krapini vlč. Josip Ban bio je i vatrogasac i to pravi. Zajedno s ostalima novim članovima pohađao je i položio tečaj za vatrogasca a za njegov doprinos vatrogastvu Krapine proglašen je počasnim predsjedikom što ističe s posebnim ponosom. Iako službuje već osam godina u Stubičkim Toplicama veza s krapinskim DVD-o i dalje je čvrsta i srdačna. Uoči predstojeće skupštine posjetila su ga i predali poziv četiri predsjednika DVD Krapina: aktualni Dražen Strabić, donedavni a sadašnji gradonačelnik Zoran Gregurović te raniji Hinko Strahinec i Boris Uhernik. Bio je to susret prijatelja obogaćen delicijama što ih je pripremila domaćica Đurđica u kojem je glavna tempredsjednici kod predsjednika 009a bilo vatrogastvo kao humano opredjeljenje i danas sve brojnijih mladih ljudi koji se žele i stručno osposobiti za ovaj humani poziv. Prilikom ispraćaja ponovno je uslijedio poziv za tradicionalni susret prilikom hodočašća vatrogasaca u Mariju Bistricu. B. U.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 23:16 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas19
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan19
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489874

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 18 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo Predsjednici kod predsjednika