VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Redovna godišnja skupština VZO Kraljevec na Sutli

E-mail Ispis PDF

8U subotu, 29.ožujka 2014.godine, u prostorijama DVD-a Kačkovec u Kačkovcu, održana je 13.redovna izvještajna skupština VZO-e Kraljevec na Sutli.

Članovi skupštine jednoglasno su prihvatili Izvješća upravnog i nadzornog odbora, zapovjednika i blagajnika za 2013.godinu, a zatim na prijedlog predsjednika Maria Harapina i Program rada i Financijski plan za 2014. godinu.
Dodijeljene su zahvalnice VZO-e Dubravica i VZG Zaprešić zbog dobre suradnje i pomoći pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova.
U ime općine Kraljevec na Sutli  članove Skupštine pozdravio je zamjenik načelnice općine Kraljevec na Sutli Stjepan Zorman.
Skupštini su se obratili i Predstavnik VZKZŽ i VZO-e Klanjec  Ivica Hrbud, Mario Ćuk iz VZO-e Dubravica i Tomislav Štefan iz DVD-a Kumrovec.
Po završetku skupštine mladi članovi tamburaške sekcije Kuburaške udruge Ban Toma Erdody odsvirali su nekoliko skladbi i oduševili sve prisutne skupštinare i njihove goste.

2a3a79

 

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas6
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan6
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489861

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Redovna godišnja skupština VZO Kraljevec na Sutli