VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Proslava 30. godina DVD Benkovo

E-mail Ispis PDF

foto4 1024x768U subotu 29.03.2014 u vatrogasnom domu u Benkovu kod Pregrade održana je svečana sjednica na kojoj se obilježila 30. godišnjica postojanja i djelovanja DVD Benkovo.

Na sjednici je predsjednik Društva, g. Nikola Pasariček, predstavio aktivnosti društva u proteklim godinama. DVD Benkovo je u proteklih 30 godina uspjelo sagraditi vatrogasni dom s višenamjenskom dvoranom i nabaviti 3 vatrogasna vozila. Svega toga ne bi bilo da nije bilo požrtvovnog rada svih članova, kojeg su prepoznali građani i sponzori, kao i predstavnici vlasti.
Povodom ovog velikog jubileja, gradonačelniku Marku Vešligaju, predana je plaketa kojom se Društvo zahvaljuje na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s Gradom Pregradom.
S obzirom na veliki doprinos u razvoju vatrogastva Nikola Pasariček je od strane Hrvatske vatrogasne zajednice odlikovan Medaljom za posebne zasluge.
Bila je to prilika i da se svi prisjete osnivanja Društva, te je povodom istog Posavec Josipu, kao prvom predsjedniku i inicijatoru osnivanja dodijeljeno priznanje Počasnog predsjednika.  
Dugogodišnji članovi društva dobili su spomenice za 10, 20 i 30 godina aktivnog rada , a pojedini članovi su primili brončana, srebrna i zlatna odlikovanja.
Društvo se također zahvalilo na uspješnoj suradnji predstavnicima pobratimskog PDG Pristava iz Slovenije , drugim vatrogasnim društvima iz Hrvatske i Slovenije, kao i brojnim sponzorima.

foto1 1024x768foto2 1024x768

Ažurirano ( Utorak, 01 Travanj 2014 20:50 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas26
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan26
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec26
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489881

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 26 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Proslava 30. godina DVD Benkovo