VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Svečana sjednica Skupštine HVZ-a

E-mail Ispis PDF

DSC04470Svečana sjednica Skupštine Hrvatske vatrogasne zajednice održana je u Koprivnici, 05. svibnja 2014. u okviru Programa obilježavanja "Mjeseca zaštite od požara" u 2014. godini.

Uz članove Skupštine i vatrogasne dužnosnike svečanost su svojim nazočnošću uveličali izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić, izaslanik ministra MORH-a brigadirni general Ivan Jurić, zapovjednik Zapovjedno operativnog središta Glavnog stožera Oružanih snaga RH, saborski zastupnik i općinski načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, , glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, župan g. Darko Koren, gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak, u ime gradonačelnika grada Križevaca Branka Hrga Ivan Vuk zamjenik gradonačelnika, predstavnici Udruge profesionalnih vatrogasaca i zaposlenika na poslovima zaštite od požara u gospodarstvu, Hrvatske gorske službe spašavanja, Hrvatskog crvenog križa.
Načelnik Ž. Popović je prezentirao aktivnosti Hrvatske vatrogasne zajednice u 2013. godini. Posebno je obratio pažnju na Program aktivnosti koji donosi Vlada RH na prijedlog MUP-a i DUZS-a.
Predsjednik Ante Sanader i načelnik Željko Popović uručili su priznanja za Najpothvat pothvat u vatrogastvu u 2013. godini.
Za životno djelo dodijeljene su povelje i plakete s likom Đure Deželića i Mirka Kolarića,koje se dodjeljuju se na prijedlog vatrogasnih zajednica županije/Grada Zagreba.
Među dobitnicima Povelje i plakete s likom Đure Deželića  je i gospodin Stjepan Matković , član DVD-a Veliko Trgovišće, rođen 1937. Godine, Viši vatrogasni časnik.
DSC04461 DSC04463 

Ažurirano ( Ponedjeljak, 05 Svibanj 2014 21:25 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas57
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan57
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec57
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489912

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 57 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo Svečana sjednica Skupštine HVZ-a