VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Pomoć poplavljenom području

E-mail Ispis PDF

3682Temeljem zapovijedi Glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske, iz Krapinsko-zagorske županije u mjesto Drenovce otišao je tim vatrogasaca s tehničkom opremom, sredstvima i vozilima, a u svrhu pružanja tehničke pomoći, spašavanju imovine i života, otklanjanju mogućih prijetnji, ublažavanju posljedica poplava i normalizaciji stanja na području pogođenom poplavom.

Tim ljudi i opreme obuhvaća 11 vatrogasaca u potpunosti opremljeni propisanom osobnom i zaštitnom opremom, opremom za vezu, vrećom za spavanje i priborom za osobnu higijenu za rad na terenu za 5- 7 dana, kao i 4 vatrogasna vozila.
U  ovoj prvoj smjeni pomoći vatrogasaca iz Krapinsko-zagorske županije nalazi se 6 djelatnika Zagorske JVP, 3 djelatnika JVP Grada Krapina i 2 člana DVD Zabok, s 2 vozila Zagorske JVP, 1 vozilo DVD Bedekovčina i 1 vozilo DVD Petrovsko.
U ovoj katastrofi koja će se još dugo osjećati na prostorima zahvaćenim poplavama,vatrogasci  po tko zna koji put dokazuju svoju spremnost, organiziranost i požrtvovnost.

36813680    36863684

*Slike preuzete s www.opcina-drenovci.hr

Ažurirano ( Ponedjeljak, 02 Lipanj 2014 16:29 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas3
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec3
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489858

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 3 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo Pomoć poplavljenom području