VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Zajednička sjednica GZ Šmarje pri Jelšah i VZKZŽ

E-mail Ispis PDF

DSC04876 Zajednička sjednica GZ Šmarje pri Jelšah i VZKZŽ održana je 21.studenog 2014. godine u prostorijama Hiše vin  Emino u Imenom(Republika Slovenija).

Zajedničkoj sjednici nazočili su članovi Predsjedništva i Zapovjedništva VZ KZŽ, članovi predsestva in poveljstva Gasilske Zveze Šmarje pri Jelšah,kao i izaslanici Gasilske Zveze Slovenije i Hrvatske vatrogasne zajednice,Ernest Eory, počasni predsjednik GZ Slovenije i mr. Teodor Fricki, počasni predsjednik HVZ.
Temeljem zajedničkog Programa rada Gasilske Zveze Šmarje pri Jelšah i Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije i uobičajene prakse, svake se godine održavaju ovakvi susreti, ovom prilikom obilježili smo 15 godina naše suradnje.
U razdoblju od  15 godina napravljeno je mnogo na uspostavi dobre suradnje vatrogasaca iz dviju država. Sutla nikada nije bila granica koja razdvaja vatrogasce, naprotiv ova spaja vatrogasne organizacije i vatrogasce i gasilce.
Zanima nas budućnost, ali nam je važna i prošlost, jer bez prošlosti ne bi bilo ni ovih susreta i uspješne suradnje.
Svoju potporu ovakvoj suradnji dali su Tomislav Končevski,izaslanik župana Krapinsko-zagorske županije, Dragutin Ulama, načelnik općine Kumrovec u ime načelnika i gradonačelnika  općina i gradova uz rijeku Sutlu, kao i župani Općina Podčetrtek i Kozje.
Zajednička poruka svih okupljenih je bila da ovako dobra i organizirana suradnja vatrogasnih organizacije kao na ovom području nigdje nije uspostavljena i tu suradnju treba nastaviti i dalje razvijati.

DSC04888 WP 20141121 002

WP 20141121 18 28 46 Panorama

 

Ažurirano ( Subota, 22 Studeni 2014 11:36 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas41
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan41
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec41
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489896

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 41 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Zajednička sjednica GZ Šmarje pri Jelšah i VZKZŽ