VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Zagrepčanka 512

E-mail Ispis PDF

Untitled-1Humanitarna utrka vatrogasaca organizira se u mjesecu borbe protiv ovisnosti pa tako i Dobrovoljno vatrogasno društvo Sesvetski Kraljevec u suradnji s Hrvatskom udrugom leukemija i limfomi, Društvom športske rekreacije AKTIVAN ŽIVOT i Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba.

Utrka je održana u subotu 13.12..2014. godine s početkom u 14,00 sati u poslovnoj zgradi Zagrepčanka, Savska cesta 41, Zagreb. kronometarski start bio je svakih 15 sekundi, a trčalo se 25 katova, 490 stepenica u vatrogasnoj zaštitnoj opremi prema prethodno točno uvjetovanim standardima.  
Ove godine u ovu utrku vatrogasaca uključilo se u Dobrovoljno vatrogasno društvo Jertovec iz Krapinsko-zagorske županije. U utrci sudjelovala su dva člana vatrogasnog društva vatrogasac Karlo Hriberski i predsjednik Društva Ivica Pavlaković. Za pomoć u sudjelovanju uključili su se i proizvođači i distributeri vatrogasne opreme: Odjeća d.o.o.,  Vatropromet d.o.o. te DVD Tugonica-Podgrađe s vatrogasnim vozilom, kombi za prijevoz sudionika na takmičenje čime je i potvrđena dugogodišnja suradnja tih vatrogasnih Društva. Medijski ovaj događaj popratio je i Radio Zlatar. Prolazno vrijeme sudionika DVD-a Jertovec za vatrogasca Karla Hriberskog, rođ. 1994.g. bilo je 4:28.68, a za vatrogasca, predsjednika DVD-a Ivica Pavlaković, rođ. 1969.g. bilo je 6:07.54. Najbolje vrijeme prolaska je 3:39.34, a najlošije vrijeme je 12:37.08 od ukupno 57 sudionika vatrogasaca 3 nisu završili utrku.
Pozivamo Vas da se sljedeće godine uključite i vi u ovu Humanitarnu utrku vatrogasaca „Zagrepčanka 512“.
Uz vatrogasni pozdrav „Vatru gasi, brata spasi“.

Untitled-2

Ažurirano ( Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 17:09 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas18
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan18
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec18
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489873

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 18 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Zagrepčanka 512