VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Redovna skupština - DVD Mihovljan

E-mail Ispis PDF

DSCN0591S 85 godina rada DVD Mihovljan nalazi se u zlatnoj sredini po stažu djelovanja naših vatrogasnih organizacija.

Po ostvarenim rezultatima je nešto sasvim drugo. Svoju redovnu skupštinu održali su drugi po redu u našoj županiji, od 8o-tak DVD i 14 zajednica općina i gradova.
Ta nedjelja 18.siječnja bila je prava svetkovina vatrogastva u Mihovljanu. Okupljeni članovi i njihovi gosti prvo su išli na svetu misu i blagoslov vozila kod župne crkve.
Vrlo ponosni su svi a posebno predsjednik Franjo Pavlek i zapovjednik Mario Ljubek. Prodajom starog vozila došli su do dijela novaca a preostali iznos marljivo su sakupili kroz proteklo razdoblje sakupili 18.000 eura za nabavku znatno mlađeg vozila koje može nositi 3,5 tone vode, ima pumpe srednjeg i visokog tlaka i predstavlja znatno pojačanje u vatrogasnim intervencijama kaže zapovjednik Ljubek.
Zadovoljstvo postignutim na skupštini koja je uslijedila potom podijelili su s brojnim gostima koji su u svojim obraćanjima izrazili svoje čestitke i zadovoljstvo.Bili su tu predstavnici  pobratima- Mihovljana kod Čakovca,Tugonice- Podgrađe, Zlatar Bistrice, Donje i Gornje Šemnice,Mača, Lobora JVP Krapina, Novog Glubovca Sv. Križa Začretje, Donje Batine, VZKZŽ i drugi. 
U ime općine Mihovljan čestitke za 110 članova DVD uputili su načelnik općine Zlatko Bartolić i predsjednik vijeća  Željko Čveković a u ime VZKZŽ Stjepan Skuliber.
Kako je istaknuo predsjednik DVD Franjo Pavlek aktivnosti se nastavljaj u i dalje. Upravo je pri kraju izrada potrebne dokumentacije za gradnju vatrogasnog doma.
Kad je nabavljeno spomenuto vozilo napravljena je i nova vatrogasna garaža po onoj narodnoj da uz kravicu dolazi i štalica. Ponosni na svoju mladež i najmlađe vatrogasce u Mihovljanu su počeli s pripremama za natjecanje, prvo ono županijsko a očekuju i dobar plasman na državnom natjecanju .Pa neka ime se planovi i ostvare.B. U. 

DSCN0590DSCN0596DSCN0581

 

 

Ažurirano ( Utorak, 20 Siječanj 2015 21:18 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas7
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan7
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489862

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 7 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Redovna skupština - DVD Mihovljan