VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Redovna skupština - VZO Hum na Sutli

E-mail Ispis PDF

WP 20150326 002.jpg.resizedSkupština vatrogasne zajednice općine Hum na Sutli održana je 26.ožujka 2015. godine.

 Vatrogasna zajednica općine Hum na Sutli je stručna i humanitarna udruga osnovana 1993. godine s ciljem da na dobrovoljnoj osnovi razvija i unapređuje dobrovoljno vatrogastvo u općini Hum na Sutli. Zajednica je aktivan čimbenik provođenja zadataka i poslova u provođenju preventivnih mjera zaštite od požara, u gašenju požara i spašavanju ljudi i imovine ugroženih požarom, eksplozijama i drugim nesrećama.

Zajednica usmjerava i usklađuje rad svoje četiri članice: DVD Druškovec, Klenovec, Prišlin-Hum i Straža, u ostvarivanju zadataka i poslova u oblasti zaštite od požara, kao djelatnosti od posebnog interesa u skladu s pozitivnim zakonskim propisima i njenim Statutom.

Aktivnosti Vatrogasne zajednice općine Hum na Sutli odvijale su se u 2014. godini prema Planu rada kojeg je donijela Skupština Zajednice i drugih zahtjeva nadležnih organa i zajednica. Naglasak u provođenju ovih aktivnosti je stavljen na osposobljavanje članova operativnih postrojbi te nabavci vatrogasnih sredstava i opreme, a sve u skladu s raspoloživim financijskim sredstvima. O svim svojim aktivnostima VZO Hum na Sutli redovito je izvješćivala lokalnu zajednicu za kojom ima vrlo dobru suradnju.

Redovnoj godišnjoj Skupštini VZO Hum na Sutli nazočili su Zvonko Jutriša, načelnik općine Hum na Sutli, Ružica Miklaužić, predsjednica općinskog vijeća, Ivica Glas, predsjednik VZKZŽ, Marijan Lovrenčić, zapovjednik JVP Krapina i zapovjednik VZKZŽ, izaslanstvo Gasilske Zveze Šmarje pri Jelšah, izaslanstva VZG Pregrada i VZO Zagorska Sela, te izaslanstvo lovačke udruge „Srndač“ Hum na Sutli.

WP 20150326 007.jpg.resized WP 20150326 011.jpg.resized WP 20150326 027.jpg.resized

*preuzeto s http://vzohs.hr/

Ažurirano ( Petak, 27 Ožujak 2015 21:22 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas47
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan47
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec47
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489902

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 47 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Redovna skupština - VZO Hum na Sutli