VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Redovna skupština DVD-a Lukavec Klanječki

E-mail Ispis PDF

a.jpg.resizedDVD Lukavec Klanječki održao je 21.3.2015. svoju 59. redovnu izvještajnu sjednicu skupštine.

Društvo je osnovano 1956 godine, u njemu djeluje : 57  članova, od čega je 11 operativnih članova, po strukturi članstva imamo 1 vatr. časnika, 5 dočasnika I. klase, 13 vatrogasaca I. klase  te 2 ispitana vatrogasca.
 
Izvještaj o radu u 2014. godini podnio je tajnik DVD-a Davor Horvatin u kojem je istaknuo da je Društvo u 2014.- toj imalo 1 tehničku intervenciju te nekoliko akcija uređenja okoliša i otklanjanja drveća kroz mjesto.Članovi DVD-a su uredili i autobusnu stanicu izradivši betonsku podlogu podnožja na istoj koja je uslijed vremenskih neprilika bila uništena.

Uređivano je vatrogasno spremište i sanitarni čvor u vatr.domu, 12 je operativnih članova položilo tečaj sigurnog rukovanja motornom pilom. Dana 7.3.2015. u organizaciji VZO Kraljevec na Sutli posjetili smo Sankt Florian, austrijsko mjesto 15-tak km udaljeno od Linza, koje je dobilo ime po našem zaštitniku. Posjetili smo i vatrogasni muzej koji je u sklopu samostana u kojem je vrijedna zbirka vatrogasnih eksponata iz cijele Austrije.
 
U Planu rada za 2015. godinu istaknuta je priprema za 60.- tu godišnjicu DVD-a koja je 2016.godine, obnavljanje voznog parka DVD-a, dovršavanje legalizacije vatr.objekata, daljnje doškolovanje operativnih članova, te informatizacija vatrogasnog doma.

d.jpg.resized g.jpg.resized s.jpg.resized

 

 

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas30
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan30
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec30
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489885

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 30 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Redovna skupština DVD-a Lukavec Klanječki