VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Plaketa KZŽ - DVD-u Krapina

E-mail Ispis PDF

SAM 2302.JPG.resizedTradicionalno 22 godine zaredom blagdan Sv.Juraja obilježava se kao dan Krapinsko zagorske županije.

U društvu s vijećnicima i čelnicama te dobitnicima  nagrada i priznanja nađu se i brojni gosti, svake godine u drugom mjestu. Ovogodišnji dan županije obilježen je u Tuheljskim toplicama kažu u najjačem turističkom centru u kontinentalnoj Hrvatskoj.
O tome ali i drugim pokazateljima koji ovu županiju svrstavaju na sam vrh uspješnosti u Hrvatskoj s ponosom je govorio župan Željko Kolar. Pola tog uspjeha poklanja priroda a drugu polovicu stvaraju si vrijedni ljudi sami reče netko u svom nastupu. Upravo tim vrijednim ljudima udrugama i institucijama to je prilika da se kaže veliko hvala. Među njima ove su godine i članovi DVD Krapina, najstarijeg DVD u Županiji koje ove godine obilježava 140 godina rada. Sve ove godine to ugledno društvo skrbi o sigurnosti građana i njihove imovine. Prošle godine mnogo su činili na otklanjanju posljedica od poplava i kiša u takozvanim tehničkim intervencijama. Ove godine žele potpuno uredi ti svoj dom nastaviti stručno usavršavanje i opremanje. Plaketu je u ime svih 80 aktivnih članova primio Dražen Strabić, aktualni predsjednik DVD. Uz njega tu su bili kao potpora još nekolicina članova delegacije.BU.

Ažurirano ( Nedjelja, 26 Travanj 2015 12:06 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan31
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec31
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489886

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 31 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti iz članica Plaketa KZŽ - DVD-u Krapina