VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Pokazna vježba VZO Kraljevec na Sutli

E-mail Ispis PDF

SAM 2264.JPG.resizedU subotu 03. listopada 2015. Vatrogasna zajednica općine Kraljevec na Sutli organizirala je javnu vatrogasnu pokaznu vježbu u Radakovom.

Taktička pretpostavka vježbe je bila da je došlo do požara u kuhinji vatrogasnog doma u kojoj su se nalazile plinska boca i spremnik s uljem. Zadatak je bio spasiti unesrećene osobe, lokalizirati i ugasiti požar, te spriječiti njegovo širenje na okolne objekte. U vježbi su sudjelovale sve članice VZO Kraljevec na Sutli s 35 vatrogasaca te JVP Zabok ispostava Klanjec, a vježbu je vodio zapovjednik VZO Kraljevec na Sutli, VČ I kl Marjan Berić. Vježba je odrađena prema planu rada Zapovjedništva VZO Kraljevec na Sutli za 2015 godinu i u sukladnosti sa svim pravilima struke i taktičkim zadacima.
Izvođenje javne vatrogasne pokazne vježbe pratili su; zamjenik načelnice općine Kraljevec na Sutli gosp. Stjepan Zorman, predsjednik VZKZŽ gosp. Ivica Glas, te brojni mještani.
Nakon završetka vježbe domaćini su priredili domjenak u vatrogasnom domu za sve sudionike vježbe, njihove goste i mještane.

SAM 2184.JPG.resizedSAM 2192.JPG.resizedSAM 2193.JPG.resizedSAM 2223.JPG.resizedSAM 2229.JPG.resized

    

Ažurirano ( Srijeda, 07 Listopad 2015 14:44 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas39
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan39
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec39
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489894

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 39 
Vi ste ovdje: Početna stranica Pokazne vježbe Pokazna vježba VZO Kraljevec na Sutli