VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Osposobljavanje za zvanje „Vatrogasni časnik“

E-mail Ispis PDF

vzkzz-large 331 517Temeljem zaprimljenih prijava Dobrovoljnih vatrogasnih društva za osposobljavanje za zvanje „vatrogasni časnik“, obavještavamo vam o sljedećem:

•    Provjera  znanja – ulazni test  za sve kandidate biti će organiziran u dva termina i na dvije lokacije.
•    Kod provjere znanja s kojim kandidati ulaze na osposobljavanje koristit će se ispitni test za zvanje „vatrogasni dočasnik“. Za pristupanje i početak osposobljavanja za zvanje „vatrogasni časnik“ potrebno je     ispravno odgovoriti na 50%  pitanja.
•    Molimo sve prijavljene kandidate da ponove svoja dosadašnja znanja koja su stekli na dosadašnjim osposobljavanjimaKandidati koji imaju završen sveučilišni dodiplomski studij, stručni dodiplomski studij ili poslijediplomski studij i dvije godine djelatnog staža u udruzi dobrovoljnih vatrogasaca, a da prije toga nisu stekli nikakvo zvanje u vatrogastvu da sa svojim zapovjednicima DVD-a obrade pitanja i pojmove koji su obrađeni u priručniku za osposobljavanje vatrogasnih dočasnika. Za najmanje dvije godine djelatnog staža u vatrogastvu koliko trebaju imati morali su i do sada steći osnovna zvanja iz vatrogastva.
•    Podsjećamo da:
Osposobljavanju za zvanje vatrogasnog časnika mogu pristupiti osobe koje imaju najmanje srednju stručnu spremu i dvije godine djelatnog staža u zvanju vatrogasnog dočasnika I. klase.
 Izuzetno osposobljavanju za zvanje vatrogasnog časnika mogu pristupiti osobe koje imaju završen sveučilišni dodiplomski studij, stručni dodiplomski studij ili poslijediplomski studij i dvije godine djelatnog staža u udruzi dobrovoljnih vatrogasaca, a da prije toga nisu stekli nikakvo zvanje.

•    Ulazna provjera znanja planira se prema sljedećem:
Dana 18. prosinca (petak) u 18,30 sati u prostorijama vatrogasnog doma DVD Tuhelj
Dana 20. prosinca (nedjelja) u 9,00 sati u prostorijama vatrogasnog doma DVD Zlatar Bistrica.
Molimo kandidate da do 17.12.2015. u VZKZŽ potvrde svoj dolazak u Tuhelj ili Zlatar Bistricu.

 

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas44
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan44
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec44
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489899

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 44 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Osposobljavanje za zvanje „Vatrogasni časnik“