VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

BORIS UHERNIK 1947. – 2016.

E-mail Ispis PDF

uhernikU dubokoj boli javljamo svim prijateljima, znancima i vatrogascima da je preminuo naš dragi prijatelj Boris Uhernik.

 

 

 

 

 
Boris Uhernik u vatrogastvu je od 1972. godine kad je upisan u matičnu knjigu u DVD Radoboj.
U DVD Krapinu je došao 1983. godine i do današnjeg dana je obnašao razne dužnosti u vatrogastvu; Tajnik SIZ-a za zaštitu od požara, predsjednik Vatrogasnog saveza općine Krapina, tajnik DVD Krapina, predsjednik UO DVD Krapina, dopredsjednik DVD Krapina, predsjednik DVD Krapina, član Skupštine VZ KZŽ, član Predsjedništva VZ KZŽ dopredsjednik VZKZŽ , vršioc dužnosti predsjednika VZ KZŽ, predsjednik UV JVP Krapina.

Za svoj rad u vatrogasnoj organizaciji, g. Uhernik Boris je nagrađen brojnim Priznanjima, medaljama, plaketama i drugim priznanjima iz vatrogasnih organizacija i institucija iz Hrvatske, Slovenije i Austrije, Nagradom grada Krapine te najvišim priznanjem HVZ  za životno djelo te iznimno zalaganje za razvoj vatrogasaca i zaštite od požara -Poveljom i plaketom s likom Đure Deželića.

Osim u vatrogastvu, g. Uhernik Boris je bio i aktivan u društveno političkom životu, te je obnašao dužnost predsjednika MZ Mihaljekov Jarek i člana Poglavarstva grada Krapina.

Posljednji ispraćaj dragog nam prijatelja, g. Uhernik Borisa bit će 07. 06. 2016. godine u 15,30 sati na Gradskom groblju u Krapini.
Okupljanje vatrogasaca ispred vatrogasnog doma u Krapina od 14,30 do 14,45 sati odakle kreće ešalon prema groblju.

Ažurirano ( Nedjelja, 05 Lipanj 2016 21:09 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas45
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan45
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec45
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489900

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 45 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo BORIS UHERNIK 1947. – 2016.