VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

14. Kup Grada Đakova i 5. kolo 11. Kupa HVZ

E-mail Ispis PDF

1U Đakovu je 04.09.2016. godine održano zadnje, peto kolo, 11.Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice, gdje se između 60 ekipa lovio zadnji vlak za čim boljim rezultatom, budući da su prva tri mjesta osiguravala plasman na državno natjecanje u Puli, za sve one koji to nisu ostvarili preko županijskih natjecanja.

 DVD Brezova je ostvarila veliki uspjeh, pošto su M/B i Ž/B ekipe osvojile prva mjesta.

Do sada niti jedna ekipa iz VZKZŽ u seniorskoj konkurenciji nije osvojila Kup HVZ-a, a sada imamo dva pobjednika u istoj godini, što je veliko ohrabrenje i vjetar u leđa za državno natjecanje, koje će se održati početkom 10. mjeseca.                                                                                                          

Prema Pravilniku o provedbi vatrogasnih natjecanja za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice, svečana dodjela pehara za ukupnog pobjednika provest će se krajem tekuće godine na sjednici Skupštine ili nekog drugog tijela Hrvatske vatrogasne zajednice.   
Vatrogaskinje i vatrogasci DVD Brezove sudjelovali su na četiri natjecanja od njih pet, a da bi ušao u natjecanje mora se doći na tri natjecanja, bez obzira kod kojeg organizatora.
Počinje s Kupom Dalmacije, pa memorijalom Mirka Kolarića u Varaždinu, slijedi memorijal Đure Deželića u Ivanić Gradu, nastavlja se u Desnom Trebarjevu na kupu Posavine, a završava u Đakovu.

Ženska ekipa je marljivo trenirala i od četiri natjecanja tri puta su bile prve (Varaždin, Desno Trebarjevo i Đakovo), te jednom druge (Ivanić Grad).
Ekipu sačinjavaju: Danica Mak, Mirjana Suntešić, Štefanija Kos, Sanja Ivančić, Ljiljana Merkaš, Dragica Polanšćak-Erdelja, Ivana Junković, Martina Merkaš-Vukić, Nataša Ivančić, te rezervni član Višnja Tustić.

Mušku ekipu sačinjavaju: Ivan Mak, Dragutin Junković, Ivan Polanšćak, Milan Črnjević, Slobodan Krznar, Dragutin Mak, Goran Vukić, Kristijan Junković, Mladen Merkaš, a po potrebi uskakali su Ivan Vukić, Emil Jurina i Krešo Merkaš.

Više informacija OVDJE.

 

2 3 4 5

Ažurirano ( Ponedjeljak, 12 Rujan 2016 16:25 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas33
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan33
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec33
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489888

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 32 
Vi ste ovdje: Početna stranica Natjecanja 14. Kup Grada Đakova i 5. kolo 11. Kupa HVZ