VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Dislokacija Dugi otok

E-mail Ispis PDF

dis 1U četvrtak 30. lipnja je započela redovna dislokacija zagorskih vatrogasnih snaga i tehnike na priobalje temeljem programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa Republike Hrvatske u 2017. godini, a sve zbog povećane opasnosti od požara.

 

 

Vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe grada Krapine sudionici su redovne dislokacije na Dugom Otoku u mjestu Božava te će se izmjenjivati u smjenama po 15 dana.
Uz dvojicu vatrogasaca iz JVP dežurat će i jedan vatrogasac iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Krapinsko zagorske županije. Očekivano vrijeme trajanja dislokacije je do početka jeseni.

Na prvu smjenu ove dislokacije krenula su dva pripadnika JVP Krapina Marijan Čuček i Ivan Zemljić, kao i Martin Sitar iz DVD-a Jesenje. JVP Krapina je nositelj ove dislokacije i u svakoj smjeni dežurat će po dva njena vatrogasca, a uz njih će u smjenama boraviti i po jedan dobrovoljni vatrogasac iz nekih od zagorskih društava.

Valja napomenuti, kao su uz vatrogasce na priobalje tijekom cijelog ljeta dislocirana i dva vatrogasna vozila.
Riječ je o navalnom vozilu JVP Krapina sa spremnikom 3000 litara i dodatno opremljenim hidrauličnim alatom za intervencije kod nesreća, kao i navalnim vozilom za gašenje šumskih požara DVD-a Gornja Šemnica.

 

 dis 3 dis 4 dis 5 dis 6

Ažurirano ( Subota, 01 Srpanj 2017 17:29 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas10
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan10
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec10
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489865

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Dislokacija Dugi otok