VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Izvanredna dislokacija - Kistanje

E-mail Ispis PDF

20604385 454753014903023 8372552522332096848 nSinoć – srijeda u u 21.30 sati iz Zaboka je krenula nova izvanredna vatrogasna dislokacija vatrogasaca iz Krapinsko-zagorske županije. Ovaj puta pomoć je zatražena kod velikog požara oko Kistanja u Šibensko – kninskoj županiji.

Prema priobalju su krenula 23 vatrogasaca, a kako nam je rekao zapovjednik Vatrogasne zajednice KZŽ Marijan Lovrenčić, stigli su u Kistanje u 5.30 sati te su smješteni u lokalnu školu, i oko 7.00 sati krenuli su na požarište.
– Jako je vruće, a stalno kreću novi požari i nije lako. Na terenu smo od Kistanja prema Roškom slapu, odnosno prema Skradinu. Ne znamo koliko ćemo biti na terenu, ali vjerojatno tijekom cijelog dana i noći, a sutra ujutro bi nam trebala stići zamjena – rekao nam je vatrogasac Marijan Čuček iz JVP-a Krapina, dodajući da su požari većinom pod kontrolom, međutim vjetar otežava gašenje.

Na izvanrednoj dislokaciji su profesionalni vatrogasci iz ZJVP Zabok i JVP Krapina te dobrovoljni vatrogasci iz DVD-a Radoboj, DVD-a Zlatar , DVD-a Laz, DVD-a Zlatar Bistrica, DVD-a Stubička Slatina, DVD-a Tuhelj, DVD-a Donja Šemnica i DVD-a Krapina. I ovog su puta dislocirana vozila: navalno vozilo za gašenje šumskih požara i zapovjedno vozilo JVP-a Krapina te kombi vozila DVD-a Zlatar i ZJVP-a Zabok.

 

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas43
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan43
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec43
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489898

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 43 
Vi ste ovdje: Početna stranica Intervencije Izvanredna dislokacija - Kistanje