VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Vratili se zagorski vatrogasci

E-mail Ispis PDF

kistanjPožar kod Kistanja ovoga su tjedna gasila i 23 zagorska vatrogasca, koja su se na požarište u Šibensko-kninskoj županiji uputila još u srijedu navečer.

Oni su po dolasku raspoređeni na poslove sanacije požarišta, koji je u četvrtak ujutro stavljen pod kontrolu. No, u poslijepodnevnim satima četvrtak požar se u njihovom sektoru ponovno aktivirao, pa su aktivno sudjelovali u gašenju još i u petak. Nakon smirivanja požara vatrogasci su se u Zagorje vratili sinoć (subota).

 

Na ovoj izvanrednoj dislokaciji boravilo je 8 pripadnika ZJVP Zabok Ivica Sinković, Tomislav Kuntić, Igor Malus, Danijel Penezić, Ivan Črnjević, Tihomir Tršinski, Dubravko Mokosek i Goran Ričko. Iz JVP Krapina pozivu su se odazvali Marijan Čuček, Marin Bratinčević, Davor Rukav i Ivan Zemljić, a sudjelovalo je i 11 dobrovoljnih vatrogasaca: Zlatko Pospiš, Boris Mišak i Zlatko Tušek iz DVD-a Radoboj, Damir i Ivica Joć iz DVD-a Laz, Marko Rihtarić i Blaž Goleš iz DVD-a Zlatar, Radovan Mikulec iz DVD-a Zlatar Bistrica, Dario Kroflin iz DVD-a Tuhelj, Vjekoslav Kranjčec iz DVD-a Krapina i Filip Babić iz DVD-a Stubička Slatina. I ovaj puta dislocirana su bila i vozila: navalno vozilo za gašenje šumskih požara i zapovjedno vozilo JVP Krapina te kombi vozila DVD-a Zlatar i ZJVP Zabok.

Valja dodati da je Ivica Sinković jučer sudjelovao i u Kninu na mimohodu vatrogasaca u sklopu proslave Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22. obljetnice Vojno-redarstvene akcije ''Oluja''.

Ažurirano ( Nedjelja, 06 Kolovoz 2017 13:38 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas37
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan37
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec37
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489892

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 37 
Vi ste ovdje: Početna stranica Intervencije Vratili se zagorski vatrogasci