VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Seminar za Vatrogasne suce

E-mail Ispis PDF

vzkzz-large 331 517Nakon što je u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice održan seminar s kandidatima za vatrogasne suce u Bedekovčini 28.siječnja 2018. godine, nastavljamo sa pripremama za polaganje ispita za vatrogasne suce.

Vjerujemo da su kandidati proradili veći dio ispitnih pitanja, a moguće da postoje o određene dileme oko pojedinih ponuđenih odgovora iz ispita.
U želji da se svi kandidati (novi kandidati i dosadašnji suci) što kvalitetnije i bolje pripreme za ispit, Odbor za o vatrogasna natjecanja VZ KZŽ organizira seminar – radni sastanak sa svim kandidatima za vatrogasne suce dana 18.veljače (nedjelja) 2018. godine u 15,00 sati u prostorijama vatrogasnog doma DVD Bedekovčina.

Članovi Odbora za vatrogasna natjecanja pripremili su odgovore na sva pitanja, kao i odgovore i obrazloženja odgovora na slike koje su sastavni dio ispitnih pitanja.
Molimo kandidate da za seminar pripreme pitanja koja im nisu jasna ili im nisu u cijelosti jasna.

Podsjećamo da će se ispiti za vatrogasne suce održati u nedjelju 25.veljače 2018. godine u 9,00 sati u prostorijama vatrogasnog doma DVD Bedekovčina.

Pitanja se nalaze OVDJE (na stranicama HVZ-a).

 

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas74
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan74
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec74
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489929

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 74 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Seminar za Vatrogasne suce