VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Voditelji vatrogasne mladeži

E-mail Ispis PDF

vzkzz-large 331 517VZKZŽ objavljuje odluke za voditelje vatrogasne mladeži.

Temeljem Zaključka Odbora za vatrogasnu mladež VZ KZŽ, osposobljavanje voditelja vatrogasne mladeži prema jedinstvenom programu u trajanju od 20 sati održat će se tokom mjeseca listopada-studenog 2018. godine.
Molimo DVD-a da najkasnije do 1.listopada 2018. godine dostavite podatke o voditeljima vatrogasne mladeži koji će pristupiti navedenom osposobljavanju.
Napominjemo da kandidat za voditelja vatrogasne mladeži mora imati najmanje zvanje „vatrogasac“.

 

 

 

 

_________________________

Produljenje statusa voditelja vatrogasne mladeži
Pravilnikom o osposobljavanju za voditelje vatrogasne mladeži definiran je status voditelja vatrogasne mladeži koji traje četiri godine.
Produljenje statusa voditelja vatrogasne mladeži odobrava načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice na prijedlog Savjeta – Odbora za vatrogasnu mladež županije,uz uvjet da voditelj prisustvuje seminaru koji organizira Savjet-odbor za vatrogasnu mladež županije.
Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije organizirala je osposobljavanje voditelja vatrogasne mladeži krajem 2014. godine u Bedekovčini i Špičkovini.
Tokom mjeseca studenog 2018.g. organizirat će se jednodnevni seminar za voditelje koji su završili osposobljavanje 2014. godine da bi se moglo zatražiti produljenje statusa voditelja.
Svi voditelji vatrogasne mladeži koji su osposobljavanje za voditelje vatrogasne mladeži završili 30.studenog 2014.g. i žele produljiti status voditelja vatrogasne mladeži moraju prijaviti svoje sudjelovanje na seminaru najkasnije do 10.listopada 2018. godine putem prijavnice koja se nalazi u prilogu.

Prijavu dostaviti na e-mail :vzkzz@vzkzz.hr

U prilogu Upisnice.

Ažurirano ( Subota, 15 Rujan 2018 08:10 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas69
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan69
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec69
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489924

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 69 
Vi ste ovdje: Početna stranica Novosti Voditelji vatrogasne mladeži