VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

19. sjednica predsjedništva VZKZŽ

E-mail Ispis PDF

predsjednistvo small

Domaćin 19. sjednice predsjedništva VZKZŽ koja je održana 11. travnja 2012. godine bilo je najstarije dobrovoljno vatrogasno društvo u našoj županiji, DVD Krapina.


Članove Predsjedništva VZ KZŽ u ime domaćina pozdravio je predsjednik DVD-a Krapina gospodin Zoran Gregurović, koji je ukratko predstavio DVD Krapina koje djeluje i radi 137 godina.

01

Na dnevnom redu sjednice Predsjedništva VZ KZŽ bila je rasprava i usvajanje novog Statuta VZ KZŽ. Nakon opširne rasprave članovi Predsjedništva VZ KZŽ usvojili su tekst novog Statuta VZ KZŽ koji se proslijeđuje na raspravu i usvajanje Skupštini VZ KZŽ koja će se održati dana 26. travnja u 18:30 sati u prostorijama vatrogasnog doma DVD Desinić.

02

Uz usvajanje prijedloga novog Statuta VZ KZŽ članovi Predsjedništva VZ KZŽ su donijeli potrebne prijedloge Odluka vezane uz održavanje redovne godišnje Skupštine VZ KZŽ. Svim članovima Skupštine VZ KZŽ , a njih ima 99 na kućne adrese dostavlja se poziv i materijali za Skupštinu VZ KZŽ.

03

Redovna godišnja Skupština VZ KZŽ imati će dijelom i svečani karakter, budući da se radi o jubilarnoj 20-toj redovnoj sjednici, tom prigodom će se osnivačima vatrogasne zajednice krapinsko-zagorske županije uručiti i prigodne spomen diplome.

Ažurirano ( Subota, 14 Travanj 2012 19:29 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas22
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan22
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec22
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489877

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 21 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo 19. sjednica predsjedništva VZKZŽ