VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Klanjec - osposobljavanje za zvanje vatrogasac

E-mail Ispis PDF

klanjec small

Organizator osposobljavanja za zvanje "vatrogasac" bila je vatrogasna zajednica grada Klanjca.


Osposobljavanje za zvanje "vatrogasac" u trajanju od 74 sata predavanja i praktičnih vježbi realizirano je u vremenu od 03. ožujka do 13. travnja u prostorijama vatrogasnog Rakovec, praktične vježbe odrađene su na vježbalištu u Rakovcu, Lučelnici i Klanjcu.

01

02

03

04

Osposobljavanje je uspješno završilo 12 polaznica i 28 polaznika u dvije nastavne grupe iz DVD Klanjec, Rakovec, Lučelnica, Radakovo, Kumrovec, Sloga Plavić, Dubrovčan Ravnice i Stubička Slatina. Svi polaznici su na ispitu koji je održan 14. travnja 2012.g. u Klanjcu pokazali primjereno znanje iz teorijskog dijela, a posebno dobro odrađene su praktične vježbe.

05

Nakon uspješno provedenog osposobljavanja i ispita, novim "vatrogascima" uručena su uvjerenje o uspješno završenom osposobljavanju uz prisustvo predsjednika VZG Klanjec gospodina Ivice Hrbud, zapovjednika VZG gospodina Nedjeljka Babić, predstavnika VZKZŽ: predsjednika Ivice Glasa, tajnika Rajka Jutriša i predavača koji su uspješno dio svojih znanja prenijeli na polaznike osposobljavanja.

06

Ažurirano ( Nedjelja, 15 Travanj 2012 20:51 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas45
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan45
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec45
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489900

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 46 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja Klanjec - osposobljavanje za zvanje vatrogasac