VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

VZO Marija Bistrica i DVD Zlatar Bistrica - osposobljavanja

E-mail Ispis PDF

mb zb smallVatrogasna zajednica općine Marija Bistrica i DVD Zlatar Bistrica organizirali su osposobljavanje za zvanje "vatrogasac I klase" i "vatrogasni dočasnik I klase".


Osposobljavanje za zvanje "vatrogasac I klase" u trajanju od 4 sata iz predmeta vatrogasne sprave i oprema i vatrogasne vježbe održano je u prostorima vatrogasnog doma DVD-a Tugonica-Podgrađe i na vježbalištu kod vatrogasnog doma. Osposobljavanje su uspješno završile 4 polaznice i 15 polaznika iz DVD Marija Bistrica, Tugonica-Podgrađe, Selnica i Zlatar Bistrica.

01

03

 U organizaciji DVD Zlatar Bistrica realizirano je osposobljavanje za zvanje "vatrogasni dočasnik I klase". Polaznici osposobljavanja obnovili su svoja znanja iz područja protupožarne preventive, vatrogasnih sprava i opreme i vatrogasne taktike u ukupnom trajanju od 6 nastavnih sati. Osposobljavanje je završilo 29 polaznika iz DVD-a Zlatar Bistrica, Tugonica – Podgrađe, Marija Bistrica, Selnica, Laz i Mihovljan.

04

05

Nakon uspješno provedenog osposobljavanja i ispita, novim "vatrogascima" i " vatrogasnim dočasnicima I klase" uručena su uvjerenje o uspješno završenom osposobljavanju na zajedničkom druženju u vatrogasnom domu DVD-a Tugonica-Podgrađe uz prisustvo predsjednika VZO Marija Bistrica Stjepana Skulibera, zamjenika predsjednika VZO Marija Bistrica Franje Kušta, zamjenika zapovjednika VZO Marija Bistrica Josipa Bosaka, predsjednika DVD Zlatar Bistrica Dražena Mikuleca, zapovjednika DVD Zlatar Bistrica Josip Andreca, predstavnika VZKZŽ: predsjednika Ivice Glasa, tajnika VZKZŽ Rajka Jutriša, kao i predavača koji su uspješno odradili ova dva osposobljavanja.

02

Novim "vatrogascima" i "vatrogasnim dočasnicima I klase" želimo uspješan rad u vatrogastvu u daljnje usavršavanje i školovanje.

Ažurirano ( Nedjelja, 29 Travanj 2012 18:10 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas25
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan25
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec25
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489880

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 25 
Vi ste ovdje: Početna stranica Osposobljavanja VZO Marija Bistrica i DVD Zlatar Bistrica - osposobljavanja