VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

DVD Zlatar Bistrica - pokazna vježba

E-mail Ispis PDF

zlatar small

U mjesecu zaštite od požara DVD Zlatar Bistrica organiziralo je 06.05.2012. godine javnu pokaznu vježbu. Vježba je održana na društvenom domu u Lipovcu nedaleko Zlatar Bistrice.


Pretpostavka za vježbu bio je požar koji je izbio u prizemlju zgrade te se proširi na prvi kat gdje se nalaze djeca. Nakon izviđanja i predaje zapovjedi, pristupa se evakuaciji osoba pomoću zračne uskočnice i ljestava, te se požar gasi unutarnjom i vanjskom navalom.

01

Uz domaće dobrovoljno vatrogasno društvo Zlatar bistrica na vježbi još sudjeluju DVD Konjščina i ZJVP ispostava M. Bistrica. Izvedena vježba pokazala je uvježbanost vatrogasaca u pronalaženju i spašavanju unesrećenih osoba, izvlačenju osoba iz zadimljenih prostorija, te organiziranost vatrogasaca kod gašenja požara. Vježbom je rukovodio zapovjednik DVD-a Zlatar Bistrica, vatrogasni časnik I klase, Andrec Josip.

02

03

04

Vježbi su bili prisutni kao promatrači predsjednik VZKZŽ Ivica Glas, predsjednik DVD-a Konjščina Ivan Cvetko, predsjednik DVD-a Zlatar Bistrica Dražen Mikulec te brojni mještani.
Na kraju uspješno izvedene vježbe vatrogascima je na dobroj uvježbanosti čestitao načelnik općine Zlatar Bistrica Žarko Miholić, koji je izvršio smotru postrojenih vatrogasnih postrojbi.

Tekst i slike: Piščak Dario (DVD Zlatar Bistrica)

Ažurirano ( Utorak, 08 Svibanj 2012 23:00 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas55
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan55
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec55
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489910

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 55 
Vi ste ovdje: Početna stranica Pokazne vježbe DVD Zlatar Bistrica - pokazna vježba