VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

Donacija kombi vozila u Baranju

E-mail Ispis PDF

baranja small

DVD Petrovsko, na čelu sa predsjednikom Željkom Presečkim i članovima upravnog odbora DVD Petrovsko i s druge strane s načelnikom Općine Draž Stipan Šašljin i predsjednikom DVD-a Draž Baražac Marko donijeli su odluku o doniranju kombi vozila TAM iz Zagorja u Baranju.


Polazak iz Petrovskog je bio oko 4 sata, a obišli smo Osijek, staru tvrđu, a nakon toga nam je domaćin organizirao posjet u Nacionalnom parku Kopački rit i dvorcu Tikveš.

01

02

Nakon toga domaćin nas je počastio sa ručkom, posjetili smo spomenik na veliku bitku u povijesti između Njemaca i Rusa i vidikovac u Batini, kušali vrhunska baranjska vina u poznatoj vinariji i kušaonici vina, posjetili njihove kleti u zemlji zvane gate, imali smo cjelodnevno druženje.

 03

Delegacija zagoraca bila je predvođena predsjednikom DVD-a Petrovsko Željkom Presečkim, dožupanom Krapinske zagorske županije Anđelkom Ferek Jambrekom, Ivan Šanjug načelnik općine Petrovsko, Anđelko Toplovec član uprave Narodnih novina i načelnik Općine Radoboj, Ivica Glas predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko zagorske županije, Marijan Lovrenčić zapovjednik VZKZŽ i JVP Grada Krapine, dr. Ivica Balaović član predsjedništva KZŽ, predstavnici PP Pajdaš Petrovsko i JVP Grada Krapine.

04

Željko Presečki, predsjednik DVD Petrovsko je uručio ključeve kombija predsjedniku DVD-a Draž Baražac Marku, na čemu su se domaćini srdačno zahvalili. Nakon službenog dijela i međusobne razmjene poklona, domaći KUD nas je počastio sa baranjskom pjesmom i plesovima i druženje se nastavilo daleko u noć.

05

Tekst i slike: Krešimir Presečki (DVD Petrovsko)

Ažurirano ( Utorak, 29 Svibanj 2012 19:25 )  

Prijavite se

Budući događaji

Trenutno nema novih događaja

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas62
mod_vvisit_counterJučer0
mod_vvisit_counterOvaj tjedan62
mod_vvisit_counterProšli tjedan0
mod_vvisit_counterOvaj mjesec62
mod_vvisit_counterProšli mjesec0
mod_vvisit_counterSveukupno2489917

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 61 
Vi ste ovdje: Početna stranica Ostalo Donacija kombi vozila u Baranju