VZKZŽ

Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije

[ Natrag ]PDFIspisE-mailvCal/iCal
11. Memorijal Marije Badl - vat. natjecanje sa starim vat. kolim
Datum:
26.08.2017 (Subota)
Vrijeme:
17:00
Mjesto:
Iza Osnovne škole u Krapinskim Toplicama
Kategorija:
Natjecanja

Dodatne informacije

Vježba se izvodi prema pravilniku za natjecanja sa zaprežnim špricama.

Svako društvo vježbu izvodi s vlastitom štrcaljkom, a ako je nemaju vježba će se izvoditi na štrcaljki DVD-a Krapinske Toplice koja je proizvedena 1870.g.

Natjecanje se održava u sljedećim kategorijama :
- dobrovoljni vatrogasci - muški
- dobrovoljni vatrogasci - žene
(naravno mogu i profesionalni vatrogasci u kategoriji dobrovoljni)

Za najbolje plasirane ekipe osigurani su pehari, a dodijelit će se i nagrade za najstariju ekipu i najstarijeg natjecatelja, dok pobjednik dobiva i prijelazni pehar.

Sve ekipe dobit će priznanja za sudjelovanje na Memorijalu.

Nakon proglašenja rezultata natjecanja organizirano druženje sudionika i gostiju .

Kotizacija za natjecanje iznosi 300,00 kn po ekipi ( uključena prehrana, te osvježavajući napitak prilikom izvođenja vježbe ).

Pravilnik za natjecanje sa starim vatrogasnim kolima i obrasce za prijavu i popis ekipe možete skinuti na stranici VZO Krapinske Toplice ( www.vzokt.hr)

Radi lakše organizacije samog natjecanja molimo Vas da svoje prijave dostavite najkasnije do 20.08.2017.g., a popis članova ekipe do 23.08.2017. g putem faksa DVD-a broj 049/234-233 ili e-mail dvdkt@vzokt.hr , a za sve dodatne informacije vezane uz natjecanje možete se obratiti na broj mobitela 091-1120-253 (Salatko) ili 091/1120-240 (Huzak) .

Vi ste ovdje: Početna stranica Kalendar događaja Detalji o događaju :: 11. Memorijal Marije Badl - vat. natjecanje sa starim vat. kolim