10. Kup Mala Erpenja

009

Dobrovoljno društvo Mala Erpenja je organiziralo 10. jubilarni Kup natjecanje za djecu i odrasle.

Vatrogasno natjecanje je održano dana 14.07.2018. godine kod vatrogasnog doma Maloj Erpenji.

Od 14,00 do 16,00 sati održano je natjecanje u kategoriji djeca „M“ 15 ekipa i djeca“ Ž“ 4 ekipe. U kategoriji djeca „Ž“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Veliko Trgovišće, a u kategoriji djeca „M“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Sloga Plavić.

Svim ekipama u kategoriji djece uručene su prigodne medalje i diplome, a za prva tri mjesta u obje kategorije uručeni ni su pehari. Priznanja su u kategoriji djece uručena od strane predsjednika VZKZŽ gos. Stjepan Skuliber i predsjednik DVD-a Mala Erpenja Vlado Belina.

Od 18,30 do 20,00 sati održano je natjecanje u kategorijama odrasli muški „A“ i B“ i žene „A“ i „B“ sve ukupno devet natjecateljskih ekipa. U kategoriji žene „A“ nije bilo natjecateljskih ekipa. U kategoriji žene „B“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Veliko Trgovišće, u kategoriji muški „A“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Pregrada, a u kategoriji muški „B“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Selno.

Priznanja i pehare u odraslim kategorijama podijelili su zamjenik predsjednika VZKZŽ Vladimir Huzak, ujedno i predsjednik VZKT, zapovjednik VZKT Darko Špoljar i predsjednik DVD-a Mala Erpenja Vlado Belina

Nekoliko slika možete vidjeti OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)