11. Kup natjecaje DVD-a Mala Erpenja

Dobrovoljno društvo Mala Erpenja je organiziralo 11. Kup natjecanje za djecu i odrasle.
Vatrogasno natjecanje je održano dana 13.07.2019. godine kod vatrogasnog doma Maloj Erpenji.

Od 14,00 do 16,00 sati održano je natjecanje u kategoriji djeca „M“ i djeca „Ž“, u kategoriji djeca „M“ bilo je 17 ekipa, a u kategoriji djeca „Ž“ 6 ekipa. U kategoriji djeca „Ž“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Sloga-Plavić, a u kategoriji djeca „M“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Veliko Trgovišće.

Svim ekipama u kategoriji djece uručene su prigodne medalje i diplome, a za prva tri mjesta u obje kategorije uručeni su i pehari. Priznanja su u kategoriji djece uručena od strane zapovjednika DVD-a Mala Erpenja Mario Strabić i predsjednika DVD-a Mala Erpenja Vlado Belina.

Od 18,00 do 20,00 sati održano je natjecanje u kategoriji odrasli muški „A“ i B“ i žene „A“ i „B“ sve ukupno 15 natjecateljskih ekipa. U kategoriji žene „A“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Veliko Trgovišće-1,u kategoriji žene „B“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Zlatar, u kategoriji muški „A“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vatrogasac-Strmec, a u kategoriji muški „B“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gubaševo.

Priznanja i pehare u odraslim kategorijama podijelili su zamjenik predsjednika VZKZŽ Vladimir Huzak, ujedno i predsjednik VZKT, zapovjednik VZKT Darko Špoljar i predsjednik DVD-a Mala Erpenja Vlado Belina.

Rezultate možete preuzeti OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)