140 godina vatrogastva u Travniku

Izaslanstvo Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije u sastavu Marijan Lovrenčić,zapovjednik, Rajko Jutriša, tajnik i Ivica Glas bivši predsjednik VZ KZŽ i jedan od pokretača suradnje s vatrogascima iz Travnika, nazočila je obilježavanju 140 godina vatrogastva u Travniku.
Izaslanstvo naše vatrogasne zajednice primio je i načelnik općine Travnik Admir Hadžiemrić koji je zahvalio vatrogascima iz Krapinsko-zagorske županije na svemu što su učinili da se ova suradnja uspješno održava više od 10 godina.
Svečana akademija u povodu 140 godina vatrogastva u Travniku održana je 30. listopada u 13 sati u Centru za kulturu Općine Travnik na kojoj je Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije primila diplomu za uspješnu suradnju s vatrogascima Travnika.
Svečani mimohod vatrogasnih jedinica održan je 30. listopada u vremenu od 10 do 12 sati uz sudjelovanje TVJ Travnik, DVD Turbe, DVD Nova Bila i DVD Vitovlje i Poduzetna jedinica ŠPD Srednjobosanske šume uz pratnju članica Plesnog studij „Prijatelji djece Maya“ , Muzičkog društva Travnik i Limene glazbe „Lašva“ Nova Bila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)