20. Susreti mladeži Slovenije i Hrvatske

podizanje zastave

U organizaciji Gasilske zveze Slovenije i Hrvatske vatrogasne zajednice održan je dana 26. svibnja 2018. godine 20. susret vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije u Rakičanu (GZ MO Murska Sobota).

Sudionici Susreta bila su natjecateljska odjeljenja vatrogasne mladeži uzrasta 12-16 godina u kategorijama mladež muška i mladež ženska. Natjecanje se održalo sukladno važećem Pravilniku za natjecanja CTIF-a, bez štafetne utrke, sa suđenjem od strane miješanih hrvatsko-slovenskih sudačkih komisija.
Izaslanstvo Hrvatske vatrogasne zajednice predvodili su načelnik HVZ Željko Popović i predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži HVZ Milivoj Taslak, dok su Gasilsku zvezu Slovenije predvodili predsjednik GZS Janko Cerkvenik i zapovjednik GZS Franci Petek.
Na Susretu je sudjelovalo ukupno 26 natjecateljskih odjeljenja (17 natjecateljskih odjeljenja iz Hrvatske i 9 natjecateljskih odjeljenja iz Slovenije).
Nastup ekipa iz Krapinsko zagorske županije, muška mladež DVD Krapinske Toplice završio odličnim 2. mjestom u muškoj konkurenciji od 16 ekipa, vježba bez greške, DVD Bedekovčina muška mladež osvojila je 4 mjesto, dok je ženska mladež osvojila 3 mjesto.
Sva natjecateljska odjeljenja također su u miješanim hrvatsko-slovenskim odjeljenjima sudjelovala na natjecanjima u različitim igricama.

Nekoliko slika možete vidjeti OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)